Hirdetés

EA - A londoni sci-fi show egyik támogatója

|

Az Electronic Arts feliratkozott a hamarosan megrendezendő Sci-Fi London filmfesztivál legjelentősebb támogatói közé.

Hirdetés

Az április 30. és május 4. között az Apollo West End színházban megrendezésre kerülő, sci-fi és fantasy filmeknek fenntartott fesztivál keretében aktuális játékfelhozatalának tematikus címeit is bemutatja a kiadó.
A Mass Effect, a Spore, a Command & Conquer 3: Kane's Wrath és a Dead Space mellett a kevéssé ismert Boom Blox is bemutatkozik. A Dead Space-t leszámítva mindegyiket ki is próbálhatják majd a filmfesztivál látogatói.

deadspace.jpg


Louis Savy fesztiváligazgató rendkívül elégedett, hogy a szponzorok közt tudhatja az EA-t, melynek játékkínálata találkozik a fesztiválra ellátogató emberek ízlésével.
Gary Booker, az EA UK marketing igazgatója pedig kiváló lehetőséget lát az immáron hetedik alkalommal megrendezett filmfesztiválban.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)