Hirdetés

Duke Nukem - Mozifilm a tervekben

|

A Duke Nukem Forever hallatlan sikerén felbuzdulva a 3D Realms úgy döntött, hogy Duke-nak ideje a mozikba is ellátogatni

Hirdetés

A 3D Realms munkatársai úgy érezhetik, hogy jelenleg nem készül elég Duke Nukem nevét viselő játék, és úgy döntöttek, hogy A Hős mozifilmbe öntött kalandjainak is ideje nekilátni. Producernek a Max Payne filmet jegyző Scott Faye-t kérték fel, aki minden erejével nekilátott a szervezkedésnek, és lelkesen kijelentette, hogy a film vagy jó lesz, vagy el sem készíti.

dn.jpg


Tippeljetek: vajon a Duke Nukem Forever vagy a Duke Nukem: The Movie (természetesen most csak a hasamra csaptam, onnan jött a cím) készül el előbb? Vegyétek figyelembe, hogy a játékon már 10 éve dolgoznak, míg a mozifilm ötlete csak most merült fel, és jelenleg összesen egy producerből áll a stáb... azaz az utóbbi tisztességtelen előnnyel indul.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)