Hirdetés

Duke Nukem képregény

|

Duke Nukem még nem rendelkezett képregényes feldolgozással - eddig!

Hirdetés

Júliusban érkezik a Duke Nukem: Glorious Bastard című mini-képregény sorozat, az IDW Publishing jóvoltából.

A történetben szerepelnek majd majd időutazó náci ufók, űrmalacok és egy gyönyörű francia ellenálló lányka, French Tickler (magyarul leginkább Francia Csiklandozónak nevezhetjük, vajon mit fog csiklandozni?).

Ők mindannyian Duke Nukemet akarják elkapni, ki-ki más célból, és azok, akik nem néznek ki jól bikiniben, bizony erőszakos halált halhatnak a Király kezei által...

Kíváncsian várjuk, mi sül ki mindebből. A Duke Nukem: Forever június 10-én érkezik (ha addig nem találnak ki ismét valami huncutságot vele kapcsolatban), a képregény előtt lesz időnk végigjátszani. A Duke Nukem: Glorius Bastard tehát júliusban jelenik meg, utána még számíthatunk 1-2 hasonló képregényre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)