Hirdetés

DSi LL - vajon nagyobb, mint egy csecsemő, vagy egy doboz sör?

|

Láttuk már, hogy egy kézikonzol méretét egy másikéval összehasonlítják, ám arra, amit a Kotaku emberei műveltek, arra nem igazán volt még példa.

Hirdetés

A Kotaku.com-nál sem unatkozhatnak túlzottan, ugyanis Brian Ashcraft, a népszerű internetes oldal egyik szerkesztője különböző tárgyakat (bár inkább testeket) hasonlított össze egy DSi LL konzollal. Az eredmények nem meglepőek, viszont annál poénosabbak.

Vajon egy káposzta, egy doboz sör, vagy akár az Uncharted 2 doboza nagyobb mint egy DSi LL? Ha rákattintotok az alább található képre, megtudhatjátok. Hasznos lesz ez még, ha úgy döntötök, be szeretnétek ruházni egy ilyen konzolra. Komolyan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)