Hirdetés

Driveclub - késik, de legalább látványos

|

Új képsorokat kaptunk a PlayStation 4 exkluzív címről. Versenyjáték lévén itt is csak autók köröznek, de legalább a látvány kárpótol a késésért.

Hirdetés

A KentLyons egy új videót tett közzé, amiben új jeleneteket láthatunk a készülő Driveclub játékmenetéből (és a Killzone: Shadow Fallból, de utóbbi már nem annyira új). Az, hogy vágtázó autókat láthatunk benne, még nem egészen világrengető, de hogy hogy néznek ki, az már egészen elképesztő.

A Killzone jelenetek közé keveredett Driveculb videóban egy versenyt láthatunk. Semmi mást, mint négykerekűek száguldását, de nekünk már ennyi is elég volt, hogy meglazuljon az állkapcsunk. Nézzétek meg magatok is, és próbáljátok azt mondani, hogy nem gyönyörű.

Channel 4 idents — Playstation 4 from KentLyons on Vimeo.

A Driveclub 2014-ben érkezik PlayStation 4-re, ami főleg azért sajnálatos, mert sem a Killzone: Shadow Fall, sem pedig a Knack nem lett az a nyitócím, amiért fejvesztve rohannánk PS4-et venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)