Hirdetés

Drakensang: Phileasson's Secret - Az első képek

|

Hazánkba még mindig nem jutott el egyetlen Drakensang epizód sem, de ez nem hatja meg a németeket, akik rendületlenül dolgoznak az előzmény/folytatás kiegészítőjén.

Hirdetés

Drakensang: Phileasson's Secret címmel kereshetik a nálunk szerencsésebbek az üzletek polcain augusztus magasságában a Drakensang: The River of Time kiegészítő lemezét.



Az expanzióban a DSA (Das Schwarze Auge) szabályrendszerű játékok többségének otthont adó Aventuria egyik legismertebb karakterét, Asleif Phileasson kapitányt követhetjük nyomon, amint fogadásból időre próbálja körülhajózni a kontinenst. A történet némileg Jules Verne: 80 nap alatt a Föld körül című kivaló olvasmányára emlékeztet, ugyanis hősünknek is meglesznek a maga segítői (többek között a játékos személye), és ellenlábasai, akik mindent elkövetnek, csak hogy a kapitány kudarcot valljon. Engem már ezzel megvett kilóra, mivel végre nem a világ sokadik megmentése a cél. Ráadásul a hajóútból adódóan Aventuria több, eddig még játékban nem bemutatott népével és kultúrájával is megismerkedhetünk.



Miután a kiegészítő az alapjáték nélkül megnyikkanni se lesz hajlandó, szeretném felhívni az írást esetleg olvasó reménybeli hazai forgalmazók figyelmét arra, hogy véletlenül se akarják magányosan kirakni a boltok polcaira. S ha már itt tartunk, akkor igazán eszükbe juthatna a Drakensang: The Dark Eye is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)