Hirdetés

Dragon Age: Origins - DLC időpontok

|

Végre elkészült a Dragon Age: Return to Ostagar pakk PS3 változata, március közepén pedig jön a Dragon Age: Awakening dobozos kiegészítő.

Hirdetés

A BioWare szánja-bánja bűneit, hálálkodik a PlayStation 3 tulajok szíves türelméért, és immár őket is várja szeretettel a Return to Ostagar DLC-ben. Elkészült ugyanis a kiegészítő régóta késlekedő PS3 változata, mely már megkapta a Sony tanúsítványát, és jelenleg az utolsó simításokat végzik rajta. Március 4-én először egy kis patch érkezik, majd egy héttel később, március 11-én már a DLC is hozzáférhető lesz - végre.

A szegény Dragon Age: Return to Ostagar sorsa elég hányatatott: január közepén kiadták ugyan a PC-s és az Xbox 360-as verziót, de olyan szinten bugosra sikeredtek, hogy vissza kellett vonni őket, és csak január 30-án, ill. 31-én kapták meg a játékosok a javított pakkot, a PS3 változatra pedig, mint tudjuk, még mindig két hetet kell várni.

Ez azért is nagyon kellemetlen a BioWare számára, mert a tengerentúlon március 16-tól (nálunk egy héttel később) már a Dragon Age: Awakening dobozos kiegészítő is elérhető lesz mindhárom platformon, így félő, hogy jóval kevesebb PS3 gamer fogja megvenni az agyon halogatott pakkot, ha egyszer itt mosolyog a szebb, jobb, nagyobb, frissebb DLC.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)