Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - minden sokkal nagyobb nálunk (képek)

|

Kaptunk néhány képet a Dragon Age: Inquisitionhöz, amiken többnyire az látszik, hogy a világ megalkotói mennyire szeretik a monumentális dolgokat.

Hirdetés

Ha már a The Witcher 3: Wild Hunt nem jön idén, legalább a Dragon Age: Inquisition kielégíti majd az egyszeri RPG-rajongók szükségleteit. Hacsak ezt is el nem halasztják, de akkor mindenkire sárkányt uszítunk.

Álljunk optimistán a dologhoz, bízzunk abban, hogy a Dragon Age: Inquisition megjelenik 2014-ben, és hogy egyáltalán nem fog csalódást okozni. A most érkezett képek viszonylag alacsony felbontásúak, épp emiatt nem is azt kell nézni, hogy a játék maga mennyire csilli-villi, hanem hogy milyen lényekkel, milyen környezettel találkozhatunk barangolás közben. Az első képen látható sárkányos csata például elég izginek tűnik, de valamiért a fő karakter és a segítői is annyira picik.

 
 
 
  

A képekért köszi az All Games Betának!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)