Hirdetés

Dragon Age 2 - Isaac Clarke páncélja

|

Az űrben is szépen csillog a Dead Space második részében viselt ruha, de a sárkányok világában azért dögösebb.

Hirdetés

Habár a sisak nem világít olyan szép neon-kékben - valószínűleg lekapcsolták benne a villanyt - mint az űrben rohangáltatott társának, de ütött-kopott kinézete kölcsönöz neki egy-egyfajta romantikus érzületet. Jobban belegondolva, akár még a „búra" világítása is megoldható, csupán kellene hozzá 5 maréknyi szentjánosbogár.

Az Electronic Arts szereti kicsit összemosni az általa kiadott játékokat, ami nem egy buta dolog, hiszen egyrészről nagyon szórakoztató tud lenni, másrészről kedvet adhat nekünk egy másik alkotás beszerzésére. Az alant található videóban mozgás közben is megcsodálhatjuk ezt az alternatív viseletet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)