Hirdetés

Doom: The Golden Souls 2 - meglepően működőképes a Doom és a Mario ötvözete

|

A Super Mario World inspirálta Doom 2 mod gyakorlatilag egy különálló játékként funkcionál.

Hirdetés

A Doom: The Golden Souls 2 nem semmi alkotás. Andrea "Batandy" Gori Doom 2 modja ötvözi az alapjátékot a SNES-re megjelent Super Mario Worlddel, a végeredmény pedig magáért beszél.

Hirdetés

A játék több tucat pályát tartogat, amelyek a Mario játékokhoz hasonló világtérképen vannak összekötve. Az egyes szintek a Super Mario World stílusában készültek, de nincs hiány Doom-elemekből és ellenségekből sem. A Doom: The Golden Souls 2-höz érkezett egy trailer is, nézzétek meg ti az őrületet:

Ezen a linken keresztül tölthetitek le teljesen ingyen. A játékhoz szükség van az alap Doom 2-re, illetve a mod indító programra, amit pedig itt szerezhettek be.

Nektek hogy tetszik a Doom és a Mario ötvözete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)