Hirdetés

Doom tesztek - milyen az újabb út a pokolba?

|

Az új Doom csak pénteken került a tesztelők kezébe, de sokan már most készek voltak ítéletet mondani.

Hirdetés

Oké, kénytelen vagyok én is bevallani: az elmúlt 24 órából legalább 10-et a Doommal töltöttem. A multit és a SnapMapet még el sem indítottam, csak az egyjátékos kampányban irtottam démonokat, de még annak sem értem teljesen a végére.

Tíz óra játék után azt látom, hogy a játék pont olyan, amilyennek egy modernkori Doomnak lennie kell.  Összetett, rejtekhelyekkel, gyűjtögethető dolgokkal teli pályákon mászkálva irtjuk a démonokat válogatott fegyverekkel, de a régről ismert lények új, hozzájuk illő képességeket kaptak, a főhős meg pár, más játékokból átvett, de ide is tökéletesen illő fejlesztést. Ami szerintem az egyik legzseniálisabb dolog, hogy a láncfűrészt használva lőszert szerezhetünk az ellenfelektől, ha pedig villogni kezdenek, odaszaladunk, és széttépjük őket (vagy épp megetetjük velük a saját szívüket), extra életerőt kapunk. Így nem kell állandóan fel-alá rohangálni felvehető tárgyak után kutatva, nem szakadunk ki a pörgésből. 

Tesztünk hamarosan jön, viszont addig alább láthatjátok, milyen pontszámot ítéltek neki a külföldi újságírók.

Bloody Disgusting - 9
PlayStation Lifestyle - 8
Metro GameCentral - 7
Gaming Bolt - 9
Attack of the Fanboy - 4/5
IGN.com - 7.1
XGN (holland) - 8
Digitally Downloaded - 2.5/5
Everyeye.it (olasz) - 8.8
TheSixthAxis - 9
Gamer.no (norvég) - 8

Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)