Hirdetés

Így néz ki a Doom 2 az Unreal Engine 4-ben

|

A rajongók az idők végezetéig fogják minden platformra és technológiára átültetni a Doom játékokat, ezzel pedig a világon semmi probléma nincsen.

Hirdetés

Ezen a ponton már cáfolhatatlan, hogy a Doom az egyik leginkább időtálló sorozat a játékiparban, hiszen a hivatalosan fejlesztett epizódok kiváló teljesítménye mellett a rajongói alkotások is megállás nélkül pörögnek az interneten. Most az utóbbi kategóriát gazdagítjuk egy igen látványos remake-kel.

John Eyre művész egy igen menő projektbe kezdett bele, ugyanis két társával eldöntötték, hogy a Doom 2 első pályáját teljes egészében újraalkotják az Unreal Engine 4-ben. Még nagyon korai fázisban van a projekt, de már most megnézhetünk két képet abból, hogy nagyjából milyen hangulatra számíthatunk majd, amikor elkészül a nagy mű (persze azért vegyük figyelembe, hogy a képek félkész állapotokat mutatnak).

Eyre egyébként most további társakat keres, elsősorban animátorokat, mivel nem csak a pályát szeretnék reprodukálni, de mindent, ami rajta található, így előbb-utóbb a démonokat is valakinek meg kéne alkotnia.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)