Hirdetés

Divinity 2: Ego Draconis - Az utolsó darabig elfogyott

|

A dtp Entertainment is megdöbbent, milyen hamar elkapkodták a Divine Divinity folytatásának dobozait.

Hirdetés

Németországban már javában játszhatnak a fantasy szerepjátékok hívei a Divinity 2: Ego Draconis című alkotással, miközben a világ nagy része még vár, vagy épp német szótárakat vásárol.



A belga Larian Studios szerepjátéka a németeknél garantáltan az év egyik sikerjátéka lesz. Eme kijelentésre a dtp Entertainment (a játék kiadója) forgalmazással és marketinggel foglalkozó részlegének feje, Steffen Hippe szavai nyomán nyugodt szívvel ragadtatom magam. Hippe úr elmondta, hogy a Divinity 2: Ego Draconis bizony elfogyott, raktáraik üresek, s a legtöbb kereskedőnél sincs már a játékból. Elszórtan talán fellelhető még egy-egy példány, de ennyi, nincs több. Minden erejükkel azon vannak, hogy megfelelő mennyiségben gyártsák le az utánpótlást, mielőtt még a türelmetlen játékosok inkább valami másba fektetnék pénzüket.



Nagy kár, hogy a közlemény nem tartalmazott konkrét számokat, mert jó lenne tudni, mekkora volt az a raktárkészlet, amit alig néhány hét alatt sikerült kimeríteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)