Hirdetés

A Valve-nek is nekimenne a játékosokat perlő fejlesztőcsapat

|

Folytatódik a drámai küzdelem, aminek egyik oldalán a Digital Homicide áll, a másikon pedig a győztesek.

Hirdetés

Szombaton érkezett a hír, miszerint a Steam Greenlightot virtuális szeméttel elárasztó Digital Homicide már a játékosokat pereli a negatív véleményeik miatt. Most kiderült, hogy ennél is van lejjebb, a srácok ugyanis a Valve ellen keresnek jogi képviseletet.

James Romine a csapat hivatalos weboldalán hirdette ki az infót, miszerint ügyvédet keres annak ellenére, hogy a Jim Sterling elleni ügyben még hatalmas lendülettel képviselte magát. Nyilván a Valve ellen már nem fog szólóban kiállni, de valószínűleg így sincs túl sok esélye a győzelemre.

Emberünk azzal érvelt, hogy a Steam támogatási rendszere nem elég jó, és bár ebben nem téved, nehezünkre esik szurkolni egy stúdiónak, aki éppen random felhasználókat perel a Steam review listájáról.

Egyébként nagyrészt az a problémája a Digital Homicidenak, hogy a felhasználókat a Steam nem bannolja elég gyorsan. Rögtön alatta egy kép, amin az látható, hogy bannoltak egy felhasználót.

A másik problémájuk, hogy a Steamről elvileg azért lettek kitiltva, mert túlságosan ellenségesek a felhasználókkal szemben. Itt megint az jött szóba, hogy az egész a Steam hibája, amiért nem bannolták gyorsabban az általuk jelentett játékosokat, és ők csak magukat védték. Majdnem kicsordult a könnyem, aztán meghallgattam az iszonyatos modorban készült podcastjukat.

Nem igazán tudunk sajnálni egy fejlesztőcsapatot, aki a játékain való munka helyett azzal van elfoglalva, hogy perelje a világmindenséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)