Hirdetés

Diablo III - 2012 elején jön

|

A Blizzard legfrissebb sajtóközleményében közölte, hogy idén már biztosan nem játszhatunk a Diablo III teljes verziójával.

Hirdetés

Jó hír azonban, hogy közel fél éven belül biztosan kiadják, és a csúsztatással nyert időben sem a jacuzzijukban ülve iszogatják a málnaszörpöt.

"Minden általunk készített játéknál nagyon erős a késztetés, hogy olyan hamar adjuk ki ahogy csak lehet. Ennek ellenére nem anyi évet fektettünk a Diablo III-ba, hogy kiadjuk félkészen," - mondta Mike Morhaime, a Blizzard Entertaiment vezérigazgatója. "A bétateszt zökkenőmentesen zajlik, és szeretnénk a legtöbbet kihozni az extra időből amit arra fordítunk, hogy egy olyan élményt hozzunk el a játékosoknak, ami megfelel elképzeléseinknek és a játékosok várakozásainak. A következő év rendkívül sűrű lesz a Blizzardnak, és reméljük, hogy a Blizzard játékosok egy nagyon szórakoztató játékot kapnak." A szeptember 20-án indult Diablo III bétáról ender és mazur is leírta tapasztalatait, melyre bárki jelentkezhet aki rendelkezik egy aktív Battle.net felhasználói fiókkal és egy hozzárendelt Blizzard játékkal, de nem garantált, hogy be is kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)