Hirdetés

Deus Ex a filmvásznon!

|

Az Eidos arról tájékoztatta az IGN-es srácokat, hogy a Deus Ex című játéksorozatuk a mozikat készül támadni. Ez valószínűleg igen nagy érdeklődéssel tölti el most az FPS rajongóit, és joggal. Jól tudjuk, hogy a Tomb Raider című sorozat is kapott helyet a filmvásznakon a Paramount Pictures jóvoltából. Azt pedig szintén jól tudjuk, hogy a sikere is említésre méltó volt. Ejtettünk már szót a House of a Dead, avagy az Alone in the Dark megfilmesítéséről is, most pedig arról kaptunk hírt, hogy a Deus Ex-ből készülget egy akciófilm. Vállára a Columbia Pictures, valamint Laura Ziskin, a producer személyében veszik a sikervárományost, melyben a főszereplő JC Denton kicsit keményebb "gádzsót" alakít majd, mint amit megszokhattunk PC-n, avagy konzolon. Greg Pruss elmondása szerint egyébként a szemeket magához tapasztó cuccos kicsit sötétebb lesz majd az "alapnál". Paul Baldwin pedig nyilatkozatában arról árulkodott, hogy szeretnék folytatni játékaik megfilmesítését, hisz lám, sikerük van, nem kívánják abbahagyni ezt a trendet.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)