Hirdetés

Detroit: Become Human - számtalan módon megakadályozhatjuk a családon belüli erőszakot

|

A Paris Games Weekre hozott előzetesben ismét feltűnt a karakter, aki a Detroit: Become Human alapját szolgáltató techdemó főszereplője volt.

Hirdetés

Igaz, az idei E3-on már játszható volt a Detroit: Become Human, a 2018-as éven belül még mindig nem tudjuk, mikor érkezik a Quantic Dream következő alkotása. A Paris Games Weeken azért kaptunk egy új kedvcsinálót, ami ismét megvillantotta a játék erősségeit.

Hirdetés

A korábbi videókhoz hasonlóan például ezúttal is érzékeltették a készítők, milyen különböző kimenetelei lehetnek egy adott helyzetnek a döntéseinktől függően. Ami viszont legalább ilyen érdekes, a trailerből egy újabb krízishelyzeten keresztül megismerhetjük a Detroit: Become Human androidjainak viszonyát az emberekkel. Kara egy csonka család házvezetője és látszólag frissen érkezik az otthonukba, viszont hamar kiderül, hogy az erőszakos apuka egyszer már tönkretette a robotot és a konfliktus másodszorra sem maradhat el. Hogy ezt követően hogy alakulhat a helyzet, azt a videóban láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)