Hirdetés

Destiny - ezekkel a PvP játékmódokkal indulunk

|

A Destiny mindenki számára tartogat valami, de ha te leginkább a pajtásokra szeretsz lövöldözni, akkor sem kell aggódnod. Mutatjuk, hogy miért.

Hirdetés

A Destiny alfája elég komoly siker volt és ezzel a Bungie ügyesen megágyazott a hamarosan induló bétának is. 

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Destiny bétában milyen játékmódok és területek lesznek elérhetőek, de a teljes játék kínálatával kapcsolatban most kaptunk egy újabb támpontot. A PvP elég fontos része lesz a Destiny játékmenetének és azok, akik egyébként is erre pörögtek rá a legjobban, biztosan nem fognak csalódni.

Az IGN értesülései szerint a Destiny a Control, a Skirmish, a Lockdown, a Team és a Rumble PvP módokkal startol majd. Ezek közül a Controlt ugye már ismerjük, ez küldetésalapú játékmód, hasonló a CoD Dominationjéhez. A Destiny Hungary szerint a Team az egy sima Team Deathmatch lesz, a Rumble-ről pedig azt feltételezik, hogy az pedig egy mezítlábas Deathmatch lesz, csak már égő úgy hívni.

Arról egyelőre sem tud, hogy a Skirmish, illetve a Lockdown milyen játékmódok is lesznek, de ha van ötletetek, akkor tessék szépen mondani.

Ti pörgetitek majd a Destiny bétát, vagy egyelőre nem fogott meg a játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)