Hirdetés

Destiny 2 - kiderült, mit hoz a jövő a játék számára

|

A Bungie igazgatója válaszolta meg a Destiny jövőjével kapcsolatos kérdéseket.

Hirdetés

A stúdió megnyugtatta a rajongókat: elkötelezettek a Destiny iránt.

Hirdetés

Kishíján felrobbant az internet, amikor kiderült, hogy elválnak az Activision és a Bungie útjai, a legörömtelibb hír pedig egyértelműen az volt a rajongóknak, hogy a Bungie magával vitte a Destiny cím jogait is. A talán nem is annyira könnyes búcsút követően a Destiny franchise igazgatója, Luke Smith az alábbi hivatalos bejegyzéssel köszönte meg az Activisonnel való több éves együttműködést, majd a játék jövőjére is bővebben kitért.

Rövid- és hosszútávú tervekről egyaránt ír a posztban Smith, előbbi kategóriába tartozik az Annual Pass keretében korábban már beígért tartalmak fejlesztése is. Smith elismerte, hogy az előző kiegészítőben túlságosan magasak voltak a minimum Power követelmények, így a jövőben szeretnék megtalálni a tökéletes egyensúlyt az olyan tartalmak, mint amiket bárki azonnal elérhet, és az olyanok között, amik a játékosok hosszútávú célkitűzéseit díjazzák.

Olyan finomításokon is dolgozunk, amik az újabb játékosok felzárkózását fogják segíteni az elkövetkezendő szezonokban.

Az "új játékos élmény" javítása mellett Smith leszögezte, hogy a Bungie végtelenül elkötelezett a Destiny franchise iránt, és most már teljesen kézben tartják annak az univerzumnak a jövőjét, amit megteremtettek.

A csapat nagy része a jövő élményeinek megálmodásán ügyködik, beleértve új ellenségeket és olyan módokat, amiket átélhettek majd azokkal a Guardianekkel, amiket 2014 óta fejlesztetek. Tovább fogunk dolgozni mindezen.

A bejegyzés utolsó gondolata továbbá egy fényes jövőt jósol a Destinynek, ami az előző pontokkal együtt mindenképpen bizakodásra adhat okot - a Bungie legalábbis úgy tűnik, tényleg komolyan veszi a játék sorsát.

Mit gondoltok, tényleg fényes jövő vár a Destiny franchise-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)