Hirdetés

Keményen tartja magát a Denuvo legújabb verziója

|

A jelek szerint stabilan tartja magát a másolásvédelem legfrissebb változata, amelyet még egyetlen csapat sem tudott feltörni.

Hirdetés

Hosszú idő után a kalózoknak sikerült megkerülniük a Denuvo bombabiztosnak hitt védelmét, és egy darabig szinte napokkal a hivatalos megjelenés után már volt crack a legújabb játékokhoz. Azonban a védelem jelenlegi verziója már második hónapja gond nélkül működik.

Hirdetés

A Denuvónak köszönhetően az őszi szezon számos nagy címe védve van az illegálisan letöltők ellen, így az Assassin's Creed Origins, a Need for Speed Payback, a Star Wars Battlefront II, az Injustice 2, a Football Manager 2018 és a Sonic Forces is csak akkor játszható, ha fizetnek érte a játékosok. 

Tehát elmondható, hogy jól zárja 2017-et a másolásvédelem, már csak az a kérdés, hogy meddig tud kitartani a kalózok ostroma ellen. Nyilván nem mindenki ugyanannak drukkol ebben a kérdésben, de talán nem is maradt olyan érv, amit pro-kontra nem olvastunk (vagy akár írtunk) volna a témában, szóval meglátjuk, mit hoz 2018.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)