Hirdetés

Már egy hónapja bírja a Denuvo új változata

|

Úgy tűnik, a nagy őszi címek megjelenéséhez igazította új védelmének kiadását a Denuvo, így egyelőre nem jutott a kalózok kezére az Assassin's Creed Origins és az EA két újdonsága sem.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt sorra jelentek meg a Denuvo számára rendkívül kellemetlen hírek, amik szerint a kalózok egy napon belül törtek fel több játékot, amit a technológiájuknak kellett volna megvédenie. Az osztrák cég azóta előállt egy új verzióval, amit eddig nem sikerült feltörni.

Hirdetés

Az új verzió egyelőre biztonságban tartott olyan címeket, mint a Star Wars Battlefront II, a Need For Speed Payback, az Injustice 2, a Football Manager 2018, vagy éppen a Sonic Forces. Ezek mellett az Assassin's Creed Origins is az új Denuvo-változatot használja, de a Ubisoftnál duplán bebiztosították magukat és a VMProtect rendszerét is beépítették a játékba. Többen tartottak tőle, hogy az Origins nem túl jó CPU-kihasználása a két védelmi rendszer együttes jelenlétéből ered.

Ám ennek ellentmond, hogy a kiadó korábbi játéka, a Watch Dogs 2 is hasonló problémákkal küzdött, ott pedig csak a Denuvo volt jelen. A pontos magyarázatot tehát nem tudjuk, mindenesetre a kalózok és a védelmi szoftverek készítőinek folyamatos játszmájában most kevésbé állnak rosszul a szerzői jogokat megvédeni próbáló szakemberek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)