Hirdetés

[DEMO] Warlords IV

|

Bizony, egy újabb demó! Ha engem kérdeztek, ezt megéri leszedni... Az Ubi Soft által 2004 vége fele kiadni készülő Warlords IV: Heroes of Etheria-ról van szó. A játék azok kedvéért akik nem ismerik, stratégia volna, és mellesleg az Infinite Interactive fejleszti. A neve talán összecseng a Heroes of Might and Magic sorozat nevének egyes részeivel... Azt ugyebár tudjátok, erről már volt a régiebbiekben szó, hogy az Ubi Soft megvásárolta a Might and Magic és Heroes of Might and Magic sorozatot... Abban reménykedik szerintem velem együtt mindenki, hogy méltó folytatásokat fognak kezünkbe adni, ám addig is míg megtudjuk, lesz mivel eltöltenünk az időt: Ittvan például a Warlords IV: Heroes of Etheria kipróbálható demó verziója! A méretéhez annyit, hogy 140 mega körül, de akinek van egy kis ideje így az estére, megéri :) Erre tessék!

tovább >>
WARLORDS IV
(Demó - 148,88MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)