Hirdetés

[DEMO] Redneck Kentucky csirkevadászat

|

Anno szó szerint berobbant a köztudatba a Moorhuhn név, ami egy csirke lövöldözős játékot takart és első felbukkanása óta számtalan klónját tenyésztették már ki nekünk.

Hirdetés

Szerintem nem csak én emlékszem arra mekkora fun volt levadászni a képernyőn feltűnő csirkéket, ám itt álljunk is meg egy pillanatra és képzeljük el ezt a játékmenetet FPS formulával és az Unreal grafikus motorjával vegyítve. Az eredményt ma megkaptuk Redneck Kentucky néven, aminek megérkezett a demó változata. A mindössze 145 Mb-os program mellé a készítők pár trailert és képet is kitettek a játék oldalára, amik alapján ez a játék is csak és kizárólag a szórakoztatásra lett kihegyezve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)