Hirdetés

Ingyen van a Dead Space, vigyétek amíg lehet!

|

Minden idők egyik legjobb horrorjátékát most ajándékba adja az EA.

Hirdetés

Abszolút megérjük, ha nem szeretitek az Origint, nem ez a világ legjobb gamer kliense, ugyanakkor most érdemes lehet feldobni, ugyanis bezsákolhattok egy kiemelkedő játékot, és már neki is eshettek a végigjátszásnak.

Hirdetés

A 2008-ban megjelent Dead Space-ben egy Isaac Clarke nevű mérnök bőrébe bújva kell feltérképeznünk egy hatalmas bányászhajót, amivel korábban elvesztettük a kapcsolatot. Hamar kiderül, hogy nem vagyunk egyedül, úgyhogy az életbenmaradás minden egyes percéért meg kell majd küzdenünk. A Dead Space a mai napig az egyik legjobb horrorjáték a piacon, és nem olyan rég szóba is került a Visceral Games bezárása kapcsán.

Kattintsatok ide és vigyétek, mielőtt meggondolja magát az EA!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)