Hirdetés

Dead Space - Barátok közt

|

A Dead Space lehet az Electronic Arts első válasza az eredetiséget általában nem ok nélkül számonkérő kritikákra.

Hirdetés

A The Godfather adaptációjáért és a legújabb Simpsons játékért felelő EA Redwood Shores fejlesztői sikerrel vívták ki, hogy egy új, és eredeti projekten dolgozhassanak. Az "áldozat" egy Unreal Engine 3-ra építkező túlélő horror, mely a klausztrofóbiás félelmekre támaszkodva a világűr mélyén sodródó, legénységétől megszabadított űrhajón keveri végzetes kalamajkába Isaac Clarke mérnököt. Hogy milyen megpróbáltatásoka kell kiállnia hősünknek az Ishimura fedélzetén, miként lesz képes a hajó egyes alrendszereit a saját hasznára fordítani, miként lepheti meg ellenfeleit a gravitáció manipulálásával, kiderül október 31-én.

 

 

Dead Space - 16. kp Dead Space - 17. kp Dead Space - 18. kp


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)