Hirdetés

Dead Space animált képregény I.

|

Teljes gőzzel folyik még a fejlesztés, s a megjelenés is odébb van, éppen ezért kell fenntartani az érdeklődést.

Hirdetés

Az Ishimura űrhajón ragadt Isaac Clarke kalandjai előtt is zajlott az élet, éppen ezért a most indult animált képregények sorozat ismerteti velünk a korábban lezajlott eseményeket. A Földtől távol eső kolónián fura, csavart obeliszkre bukkannak. Sokan, egy új vallás hívei úgy hiszik, hogy nem is idegen, hanem eberi eredetű "jelzőkről" van szó. Egyes emberek ismét többet tudnak másoknál, s nem rettennek vissza semmitől, hogy megszerezzék, amit akarnak. Fokozottan romlik a kolónia dolgozóinak közérzete, egyre több incidens történik, végezetül... a folytatást megtudjuk a következő epizódból.



A Dead Space a Keresztapa adaptációjáért is felelős EA Redwood Shores műhelyében készül, s a fejlesztők nem titkolt szándéka, hogy idővel sorozattá bővítsék. Persze ehhez még egy sikeres október végi debütálásra, no meg kedvező fogadtatásra lenne szükség a játékosok részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)