Hirdetés

Dead Space 2 - Kevesebb horror, több akció

|

Olybá tűnik, hogy a Dead Space 2-ben a hangsúly a horrorról az akció felé tolódik el

Hirdetés

Rossz hír azoknak, akik szeretnek borzongani, és akik rajonganak a Dead Space „nézd a vállam" típusú mélyűri horrorjáért: a Visceral Games feje egy nemrégen tett nyilatkozatában elmondta, hogy a Dead Space 2-ben több akciót kapunk kevesebb horror fejében.

A 2011 márciusa előtt érkező Dead Space 2-ről ezt Nick Earl, a Visceral Games első embere mondta egy mostanság megjelent interjújában. „Ezúttal jobban koncentrálunk az akcióra, mint a horrorra.'- mondta. „Még több dologra hatalmazzuk fel a játékost. A számos innovációnak köszönhetően nyugodtak vagyunk, mert egy ígéretes játék készül a kezeink között."- tette hozzá. Gondolom ezalatt azt érti, hogy a harc terén sokkal több lehetőségünk lesz, mint az első részben. Teszem azt több fegyver, nagyobb testreszabhatóság, és egyéb harcrendszerbeli újítások. Csak át ne essünk a ló túloldalára srácok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)