Hirdetés

Dead Space 2 - Friss artworkok

|

A hivatalos bejelentést követően ez első Dead Space 2 artworkök is megcsodálhatóak

Hirdetés

Hétfő óta tudjuk, hogy szkafanderes űrhajószerelőnk Isaac Clarke belátható időn belül visszatér, hogy újból keresztülvágja magát az ocsmány necromorphok garmadáján.

A sajnos a bejelentéshez akkor nem társult sem képanyag, sem videó, ami azért ilyenkor elvárható lenne. Ám ma és tegnap feltűnt néhány említésre méltó Dead Space 2 artwork, amelyből az egyik hősünk megújult külsőjéről árulkodik. Isaac Clarke szkafandere némi átdizájnolást követően sokkal agresszívabb lett, ami passzol abba a tervbe, miszerint a Dead Space 2 a horrortól tesz néhány lépést az akció felé. A z artworkot egyébként a Gameinformer következő címlapjáról kölcsönöztük.

Második képünk egy helyszínt ábrázol, aminek különlegessége, hogy nem egy űrhajó belsejét, hanem egy bolygó felszínét mutatja. Egy majdnem ugyan ilyen artwork egyébként már az első rész tervei között is szerepelt. Furi, hogy most megint elővették.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)