Hirdetés

Days Gone tesztek - megosztotta a szakmát

|

A Sony legújabb exkluzívjával kapcsolatban vegyesek a vélemények.

Hirdetés

Izgatottan vártuk a Sony következő PS4-es címét abban bizakodva, hogy újabb instant klasszikus születik, de nem mindenkit mosott el úgy a Bend Studio alkotása, ahogy minket. 

Hirdetés

A tesztünket író Paca és a hatalmas zombirajongó hírében álló HP is jobbnak érezte, mint a külföldi sajtó általában. Legtöbben a technikai problémák mellett a történetet és az irányítást sem érezték igazán jónak. A Metacriticen a hír írásának pillanatában 72 ponton áll a stúdió PS4-exkluzív játéka 79 teszt alapján, de volt egy kritikus, aki 1,5 pontot adott neki az 5-ből, ami némileg torzítja az átlagot. Íme pár nagyobb oldal pontszáma:

VideoGamer - 8
GameSpot - 5
Twinfinite - 6
Hardcore Gamer - 8
IGN Italia - 8
Metro Game Central - 6
Guardian - 6
PlayStation LifeStyle - 9
TheSixthAxis - 6
Destructoid - 6
Attack of the Fanboy - 8
IGN US - 6.5
God is a Geek - 6.5
Eurogamer Italy - 8
GamesRadar+ - 7
USgamer - 7
Trusted Reviews - 7
Push Square - 7
Game Informer - 7.8
PlayStation Universe - 8
Wccftech - 8.4
Digital Spy - 6
Guardian - 6

Olvassátok el a mi véleményünket és nézzétek meg a livestreamünket is, ha nagyobb képet szeretnétek kapni az április 26-án megjelenő játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)