Hirdetés

Darksiders 3 - új videó mutatja be, hogyan működnek a fejtörők

|

A legújabb gameplay videóból megtanulhatjuk, hogy kell a tűzzel játszanunk.

Hirdetés

Újra mozgás közben láthatjuk a Darksiders 3 főhősét, Fury-t. A bosscsata és a tüzes forma megszerzése után most egy kicsit nyugodtabb játékmenet  következik; megnézhetjük a fejtörők mechanikáit.

Hirdetés

A Gunfire Games két dizájnere, John Pearl és Richard Vorodi vezetik végig a nézőt a gameplay videón, amelyből kiderül, hogy fognak működni a tüzes megoldást igénylő fejtörők, vagy úgynevezett environmental puzzle feladatok. Nézzétek meg ti is a videót alább:

A Darksiders 3-ból még többet az augusztus 21. és 25. közötti gamescomon láthatunk, maga a játék pedig november 27-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)