Hirdetés

Dark Souls - egy moddal bekerült a CoD és a CS:GO Gun Game módja

|

Egy rajongó drasztikusan átalakította a Dark Souls szintezési rendszerét, hogy az FPS-ekben látott Gun Game játékmódhoz hasonlítson az akció-RPG.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban láttunk már néhány elég őrült modot az első Dark Soulshoz, a lista pedig nemrég ismét egy érdekes új játékmóddal bővült. A Gun Game feldolgozása a From Software játékában megszokott lassú fejlődést egészen gyors szinteződésre cseréli.

Hirdetés

A Call of Dutyban, vagy éppen a Counter-Strike: Global Offensive kapcsolódó módjában minden kill után kapunk új, erősebb fegyvert, ehhez hasonlóan működik a Dark Souls mod is. Minden egyes szintlépés után, amit a Humanity-számlálónál jelez a mod, új, valamivel erősebb fegyvert és páncélzatot kapsz, illetve a karaktered statjai is növekednek. A Gun Game-hez hasonlóan, a modban is csak néhány sikeres ütés kell a szintlépéshez, ha pedig túl sok sérülést szenvedsz el, szinteket veszíthetsz. A Dark Souls bossainak legyőzéséhez pedig olyan fejlesztések kapcsolódnak a modban, mint a szintkorlát növelése, vagy a gyógyulás lehetősége.

Ezek az őrült feltételek sok szempontból sokkal könnyebb, de mégis rendkívül szórakoztató játékmenetet alkotnak, de ha sok normál végigjátszás után egy kevésbé komoly runra vágytok, érdekes lehet a Gun Game mod. Ha szeretnétek kipróbálni, innen tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)