Hirdetés

Dark Souls - nem fogod elhinni, mivel játszották végig

|

Láttunk már néhány őrült Dark Souls végigjátszást, de ennyire nehéz irányítással talán még soha senki nem próbálta meg kiakasztani a játékot.

Hirdetés

Míg a Dark Souls a legtöbb embernek egy normál kontrollerrel is nehezére esik végigjátszani a Dark Souls játékokat, az igazi profiknak ez a kihívás már közel sem elég. Emlékeztek még a srácra, aki legitározta a főellenséget? Na, most egy kicsit tovább nehezítette a dolgot.

Bearzly időközben már a Guitar Hero dobjával és végigjátszotta a játékot, most pedig a Gamecube-os Donkey Kong Jungle Beat egyedi kontrollerével esett neki a dolognak. A bongónak mindössze 6 inputja van, 5 gomb és egy mikrofon, ezért hősünknek egy teljesen egyedi megoldást kellett kitalálni. Úgy programozta a kontrollert, hogy az bizonyos gombok egyszerre történő lenyomásával állapotot váltson, ezáltal sikerült beraknia pár extra gombot.

Az állapotok közti váltást persze nem jelzi semmi, a karakter vagy csak előre, vagy csak hátra tud menni, oldalazás nincs, és az erős ütésekről is le kellett mondani. A célpont rögzítése tapssal működik. Bearzly-nek így is sikerült mindössze 57 halállal, 5 és fél óra alatt végigtolnia a Dark Soulst. Elképesztő.


Watch live video from bearzly on Twitch


Watch live video from bearzly on Twitch

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)