Hirdetés

Dark Region - setét MMO

|

Az Access Gamer új MMORPG-t jelentett be Dark Region néven. A címből bizonyára kiderül, ez sem a szép új világot fogja a szemünk elé tárni :) Nem bizony. A játék története szerint 2719-ben vagyunk, egy távoli jövőben, amikor is a fejvadászat már iskolákban oktatott szakmává nőtte ki magát. Egy olyan jövő ez, amikor Amerika a Földön kívül két másik bolygót ural, ő a legnagyobb ország, ezzel együtt természetesen szuperhatalom is. De van egy kis gond. Az elképesztően magas technológiának megfelelően kísérletezni kezdenek a tudósok (megint). Létrejön két új faj az emberek mellett, a Sage-ek, és a Demon-ok faja. A többit biztos kitaláltátok :) Ja, ami talán a legfontosabb: ingyenes lesz a cucc! (Thanks Blue's)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)