Hirdetés

Dangerous Waters és Space Empires IV Deluxe Steamen!

|

Egyre népszerűbb a játékok terjesztése a Valve Steam rendszerén. Újabb két játékgyártó döntött úgy, hogy ezen a rendszeren keresztül teszik elérhetővé szoftverüket, nem mást, mint a Dangerous Waters-t és a Space Empires IV Deluxe-ot. Előbbi egy hajószimulátor, melyhez nem kevesebb, mint 39.99$-ért juthatunk hozzá, míg a Space Empires IV Deluxe egy űrben játszódó "fedezd fel-terjeszkedj-hasznosítsd-pusztítsd el"" stratégia lesz, melyet 19.99$-ért kaphatunk majd kézhez. Jó hír, hogy akinek aktív accountja van, az már január 24-től előrendelheti a játékokat, megtakarítva ezzel 10%-ot azok árából. Infó itt...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)