Hirdetés

Új funkciókat és egyszerűbb irányítást kapott a Dangerous Golf

|

A Dangerous Golf megjelenésekor nem volt pont olyan, amilyennek lennie kellett volna. Ha eddig nem éreztél ingerenciát a golfos rombolásra, akkor itt az idő.

Hirdetés

Kinek ne lenne titkos fantáziája, hogy mindent összezúzzon egy szobában? Méghozzá akár egy golflabdával. Ha eddig nem is gondoltál erre, a Three Fields Entertainment június 3-án megjelent játéka mindenesetre lehetőséget ad rá.

Habár a megjelenés után a játék nem minden téren aratott osztatlan sikert, lehet, hogy a most kiadott újítások után mégis érdemes ismét elővenni. Mindig üdítő, amikor a készítők hallgatnak a játékosok visszajelzéseire - a Dangerous Golf kapcsán a bugok kijavításán túl a játékmenet gördülékenységén is változtattak. A sokak által hiányolt gyors újrakezdésre is lesz lehetőség, amely egy-egy elhibázott lövésnél igen jól jön: fél perc helyett pár másodperc után újrapróbálkozhatunk.

Az irányításon is csiszoltak a készítők, lehetőség van sokkal egyszerűbb gombkiosztást választani, illetve a kameranézetet is állíthatjuk.

Akik igazán a pusztítás szerelmesei, a SmashWave funkciónak köszönhetően sokkal nagyobb rombolást végezhetnek. A labda lyukig vezető újta során ráadásul több hangeffekttel, a humoros hatás érdekében bizonyos tárgyak, berendezések összezúzása új, mókás hangokkal társul. Emellett változtattak a negatív kritikákat kapott lyukakon is, egyes pályák nehézségét optimalizálták, hogy az ne menjen az élvezet rovására. A tutorial videó is új jelleget kapott, érhetőbb magyarázatot és a hangulatot fokozó narrációt várhatnak a játékosok, ráadásul a töltőképernyőn is hasznos tippekkel lát el minket a játék.

A steames játékosoknak is kedveztek: a Dangerous Golf az új patch-csel kompatibilis lesz a Steam Controllerel, illetve mentéseink is tárolhatóak lesznek a Steam Cloudban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)