Hirdetés

Dance Hero - Már ilyen is készül?

|

Az Activision újabb, a Guitar Hero sorozattal összefüggésbe hozható kifejezést védetett le: a Dance Herót.

Hirdetés

Réges-régen, úgy 10 évvel ezelőtt, a Konami elkészítette a Guitar Freaks-et majd a Drum Mania-t, ezzel megalapozva a ritmusjátékok műfaját. Aztán évekkel később megérkezett az Activision-Harmonix páros, és a Guitar Heróval ellopták a rivaldafényt a japán kiadótól. A Konami bizonyára nagyon bús volt, de azért ott maradt nekik a műfajból a szintén nagyon népszerű Dance Dance Revolution, mely - a nevéből kitalálhatóan - színes gombok nyomkodása helyett színes gombok taposásáról szólt. A jelek alapján azonban nem kizárt, hogy az Activision már ezen a területen is a Konami babérjaira tör, mivel levédették a Dance Hero kifejezést. Lassan egy komplett musicalt elő tudunk majd adni a * Hero játékok segítségével... persze csak akkor, ha a kiadó komolyan gondolta a dolgot, és nem csak az esetleges visszaéléseket szerették volna megelőzni ezzel a lépéssel.

 

flatley.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)