Hirdetés

Cuphead - olyan nehéz, hogy sokan már telepíteni sem tudták

|

Nem sok frusztrálóbb dolog van annál, mint amikor több évnyi várakozás után végre megkaparintod a játékot, de az a világ minden kincséért sem hajlandó elindulni.

Hirdetés

Hosszú idő után a múlt héten végre befutott a Cuphead, ami kifejezetten jó értékeléseket kapott a kritikusoktól, így a jelek szerint megérte rá várni. A cuki, ugyanakkor elképesztően nehéz platformert a játékosok is imádják... már akinek elindult.

Hirdetés

Péntek este kezdett el terjedni Twitteren és Redditen, hogy az Xbox One-os rajongók egy része hiába próbálja letölteni a cuccot, nem jut egyről a kettőre. A support az egyik problémás felhasználónak azt ígérte, hogy néhány órán belül kijavítják a dolgot, de akadt, aki még szombat reggel sem tudott játszani. Néhány embernek a hard reset és némi trükközés megoldotta a problémát, de így sem volt teljes az öröm.

A viharfelhők ugyanis átvándoroltak a PC-sek fölé: a Play Anywhere programnak köszönhetően elvileg elég egyszer megvenni a játékot, és megkapjuk mindkét platformon, a valóságban azonban ez itt sem ment egyszerűen. Aztán ha valakinek esetleg sikerült installálni a szoftvert, az még belefuthatott abba, hogy az nem mentette el a progresst, és újra kellett kezdenie az egészet. Utóbbit valószínűleg az Alt-Tabolás okozza, úgyhogy ha jót akartok magatoknak, ne váltsatok ki a játékból.

Ti toljátok a Cupheadet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)