Hirdetés

Csúszik az év egyik első PlayStation 5-exkluzívja

|

A Sony Interactive Entertainment eltolta márciusról a Housemarque újdonságát.

Hirdetés

Mindig inkább az őszi szezon mozgalmas a játékiparban, de az idei tavasz különösen csendes lesz, és fel kell készülnünk további halasztásokra. Most érezzük majd igazán, milyen komoly fennakadásokat okozott a járvány ebben a szegmensben is, de legalább egy csomót spórolhatunk májusig, amikor olyan játékok jönnek, mint a Resident Evil Village, a Deathloop, vagy a Biomutant.

Szerencsére az év jelen állás szerint második PS5-exkluzívja (amit a február 2-án érkező Destruction AllStars előz be), a Returnal nem késik olyan sokat, de a korábbi tervekkel ellentétben nem márciusban fog megjelenni. A kiadó SIE és a fejlesztő Housemarque ma bejelentették, hogy polírozni kell még a játékot, ezért a megjelenési dátumot április 30-ára tették át.

Hirdetés

Ha elkészül, a stúdió korábbi játékaihoz hasonló bullet hell lesz, de ezúttal TPS nézetből látjuk majd a karaktert, Selene-t, aki egy high-tech ruhával és fegyverekkel felszerelve az űr egy távoli pontján küzd idegenekkel, miközben egy időhurokba van ragadva. A koncepció izgalmas, a látvány is jónak tűnik, úgyhogy izgatottan várjuk.

2021 első felében elvileg megkapjuk a Kena: A Bridge of Spiritset (ez PC-re és PS4-re is jön), valamint a csak PS5-re érkező Ratchet & Clank: A Rift Apartot, úgyhogy van mit várni - már csak a készleteket kellene feltölteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)