Hirdetés

Csinos lesz a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 gyűjtői kiadása

|

Szobrot, steelbookot, szabálykönyvet és még bakelitet is tartalmaz a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Collector's Edition.

Hirdetés

Továbbra is az a mondás, hogy 2020 második felében jelenik meg a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, aminek címét sikerült másolás-beillesztés nélkül háromszor is helyesen leírnom, és ennek én most nagyon örülök. Örüljetek ti is velem, ha nem is ennek, az alább látható gyűjtői kiadásnak feltétlenül.

Hirdetés

A Hardsuit Labs és a Paradox Interactive egy tökéletes csomagot állított össze: a játék mellett található benne egy fémdoboz, Seattle térképe, egy 28 cm magas Elif szobor, egy 7"-es bakelitlemez rajta a betétdalokkal, valamint a Vampire: The Masquerade 5. kiadásának alapkönyve PDF-ben, és néhány DLC. Apró betűkkel ráírták az alábbi képre, hogy a csomag játék nélkül is elérhető lesz, gondolva azokra, akik inkább a digitális vásárlás hívei, vagy a PS5-ből a lemezmeghajtó nélküli változatot fogják választani.

A most kiadott trailer középpontjában Damsel áll, a videót ugyancsak érdemes megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)