Hirdetés

CSI 3: Dimensions of Murder készül

|

A Las Vegasban játszódó nagysikerű TV-sorozat játékadaptációjának harmadik része mutatkozik be a nagyközönség előtt, mely nem más, mint a CSI 3: Dimensions of Murder. A helyszín a fent említett "kaszinóváros", ám szebb grafika, új rendelkezésünkre álló eszközök, új halottak (szám szerint 5), ezzel együtt megoldásra váró rejtélyek, puzzle-ok tömkelege vár minket, így időnk vajmi kevés marad a félkarú rabló feszegetésére. A sorozatból jól ismert Gil Grissom, Catherine Willows nevei sem maradnak ki az új részből. Állítólag olyan mélyen kell majd magunkat beleássuk a nyomozásba, mint még soha (húú ezzel most sokat elárultam:) ). Bizony szükség is lesz majd rá! Gyanúsítottainkat ugyanis kapcsolatba kell hozni az áldozatokkal, és bizony -bármily meglepő- ez lesz az egyik legkeményebb feladat :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)