Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - hatalmas a felháborodás az új frissítés körül

|

A Valve ismét bevezetett néhány újdonságot a CS:GO-ban, a játékosoknak azonban nem nagyon tetszik egyik-másik változtatás.

Hirdetés

A napokban érkezett meg a CS:GO legújabb frissítése, amely új skinekkel, a matchmaking rendszer átalakításával és néhány új hanggal dobta meg a játékot. Leginkább az utóbbi az, ami kiverte a biztosítékot a játékosoknál.

A most bevezetett változtatásnak köszönhetően a tárban lévő utolsó pár sajátos kattogó hangot hallat, amit az ellenfelek is hallanak. Sokak szerint ez sokkal egyszerűbbé teszi a játékot, mert nem kell a fegyvereket ismerni és a kilőtt golyókat számolni, elég várni a kattogó hangot, majd ezt követően kinézni a sarok mögül.

Nyilvánvaló, hogy egy fontos változtatásról van szó, amit illett volna egy tesztszerveren véleményeztetni a játékosokkal, de sokan most is elefántot csináltak a bolhából. A kattogás tényleg jól hallatszik, ha a fülünk mellett sütik el a puskát, de mi a helyzet akkor, ha van pár méter a játékosok közt?

Előfordulhat, hogy néha-néha máshogy alakul egy párbaj emiatt az újítás miatt, de nem valószínű, hogy teljesen felborítja majd a metát.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)