Hirdetés

Csak óvatosan a WoW accountokkal...

|

Mostanság egyre többen panaszkodnak, hogy nem tudnak belépni saját WoW felhasználói adataikkal a játékba. Az ügy hátterében egy gonosz trójai vírus áll...

Hirdetés

A program természetesen a Windows, és főleg az Internet Explorer használatával kerülhet a védtelen gépekre. Szegény tördelőnk, Malachit is így járt a múlt hét végén. Azóta is igyekszik végére járni a dolognak, de a Blizzard mint tudjuk, lassú cég.

A fertőzést leginkább felugró ablakok és e-mailek terjesztik, de játékfórumokon, sőt a játékban lévő chat is megfelelő útvonal lehet. Sajnos igazán használható megoldás nem létezik. Érdemes friss vírusirtót használni, illetve a bejelentkezést a Blizzard Launcherrel megoldani. Ez jóval biztonságosabb a hagyományos jelszóbepötyögős módszernél (általában a trójaiak a leütött billentyűket jegyzik meg). A Launchert itt találjátok. Akinek már megtörtént a baj, az itt találhat bővebb információkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)