Hirdetés

Crytek prezentáció a GDF-ről!

|

Sokak szerint a május 19-én megrendezett Game Developers Forum legizgalmasabb, leglátványosabb előadása a valósághű megjelenítés bemutatása volt a Crytek külföldi és hazai képviselőivel a Crysis kapcsán. Ebből tekinthettek most meg egy hosszú részletet!

Hirdetés

Előadásában Pocza Zoltán a játékban alkalmazott 3D technológiáról beszélt, különös tekintettel a járművek megalkotásának trükkjeire és integrálására az interaktív környezetbe. Most képzeljétek el, hogy mindezt a mozi óriási vásznán remek hangzással figyelhettük végig a helyszínen :) Az előadás többi részében egyébként az egyik fejlesztő a Crysis legfrissebb verziójával prezentálta az engine képességeit. És ne búsuljatok, a júniusi GameStar TV-ben a teljes prezentáció nagyobb felbontásban megtekinthető lesz.

A videó megtekintéséhez kattints ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)