Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - így lehetsz te is kiemelt játékos

|

Eleged van a csalókból? Hitelesítsd a fiókod, és többé nem fogsz találkozni velük!

Hirdetés

A Valve által bemutatott Prime Matchmaking lényege, hogy a játékosok a saját mobilszámukkal hitelesíthetik a fiókjukat. Ha elég account összegyűlik, akkor a már beregisztrált embereket elkezdi egymással összesorsolni a rendszer.

Egy telefonszámhoz csak egyetlen fiók tartozhat, ráadásul a vezetékes és VoiP számok teljesen ki vannak zárva, így ha banolják a fiókodat, akkor nem elég egy újat venni, a telefonszámot is be kell regelni, ez pedig remélhetőleg elveszi a csalók kedvét. A hitelesítés Steam Guard Mobile Authenticatorral is működik, az aktiválás mindkét esetben a CS:GO főmenüjéből történik.

Nyilván ez a rendszer sem golyóálló, így elképzelhető, hogy a csalók ide is beférkőznek, de a hitelesítés miatt erre hosszútávon jóval kisebb az esély, mint a jelenlegi rendszerben. 

Ti beregisztráljátok a fiókotokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)