Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - mod hozza el a változó időjárást

|

Vakító villámlás és áthatolhatatlan homokvihar: ezek várnak benneteket a CS:GO klasszikus térképein egy új modnak köszönhetően.

Hirdetés

Voltak a múltban próbálkozások arra, hogy egy-egy időjárási szélsőséggel feldobjanak egy térképet, de olyat még nem sikerült összehozni, mint Luke Millanta és Lewis Palfrey munkája. A srácok 10-féle időjárási típussal súlyosbították a klasszikus térképeket.

A Counter-Strike: Global Offensive térképei egy idő után unalmassá válhatnak, de próbáljátok csak ki a Dust2-t homokviharban, vagy a Cache, Mirage és Overpass pályákat extrém esőben. Az időjárás véletlenszerűen változik körönként, és komoly játékmenetbeli hatásai lehetnek.

A homokviharban értelemszerűen csökken a látótávolság, a durva esőt vakító villámok kísérik, míg a nedvesség önmagában kiolt mindenféle lángot a pályán. Képekben így néz ki a dolog:

A térkép modokat a Steam Workshopon találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)