Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - nézd a közvetítést és nyerj!

|

Hetekre vagyunk a 2013 DreamHack SteelSeries CS:GO Championship kezdetétől, melyen nem csak a versenyzők, de a nézők is értékes nyereményekhez juthatnak. Akár ti is.

Hirdetés

Ha ma elindítottátok a Counter-Strike: Global Offensive-et, észrevehettétek, hogy új patch érkezett a játékhoz, ami egy igen hasznos funkciót kínál.

Ez pedig a Twitch integráció. Ez például azért jó, mert a hamarosan induló 2013 DreamHack SteelSeries CS:GO Championship azon nézői, akik összekapcsolják Twitch és Steam accountjukat, vagy a GOTV-n követik a bajnokság mérkőzéseit esélyesek lesznek úgynevezett DreamHack Winter 2013 Souvenir Package-ek megnyerésére, amik in-game tárgyakat tartalmaznak, és nem szükséges kulcs a megnyitásukhoz. Egyelőre nem tudni, pontosan milyen loot lesz a csomagokban, de idővel ez is kiderül. A DreamHack SteelSeries CS:GO bajnokság november 28-án zajlik le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)