Hirdetés

Colombiana - GameStar filmvetítés!

|

Jövő szerdán Zoë Saldana bosszút áll szülei gyilkosain, aminek ti is tanú lehettek, ha velünk tartotok a moziba.

Hirdetés

Olivier Megaton, a Transporter 3 rendezője új filmmel jelentkezik, amelynek főszereplője Zoë Saldana, a Star Trek és az Avatar sztárja.



A Colombiana forgatókönyvét Robert Mark Kamen és Luc Besson jegyzik, akik legutóbb a Take (Elrabolva) című remekművet hozták össze. Ennek megfelelően ezúttal is parádés akciójeleneteknek lehetünk szemtanúi, miközben egy profi bérgyilkos (Zoë Saldana) azokat keresi, akik kilenc éves korában Kolumbiában a szeme láttára végeztek a szüleivel.
A további szerepekben mások mellett Michael Vartan (Alias) és Jordi Mollà (Bad Boys 2) látható.



A filmet most megnézhetitek velünk az PRO Video Film szervezésében 2011. szeptember 14-én, szerda este 19-órától a Cinema City Arena 7-es termében. Csupán annyit kell tennetek, hogy vasárnap 15 óráig jelentkeztek a mozi@gamestar.hu címen (név, e-mail cím, egy vagy két fő). Az e-mail tárgymezeje a következő legyen: Colombiana - GS vetítés. Arról, hogy végül ki jöhet, sorsolás útján döntünk, a szerencséseket e-mailben értesítjük.



Szervező:
PRO Video Film

Vetítés időpontja: 2011. szeptember 14., 19:00 óra (regisztráció 18:00 órától)

Helyszín:
Cinema City Arena 7-es terem (1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9.)

Részvétel: Két személyre, ingyenes, regisztrációhoz kötött

Regisztráció:
E-mail a mozi@gamestar.hu-ra névvel és e-mail címmel (legyen benne, hogy egy vagy két fő részére kériktek a regsiztrációt). Fontos, hogy a mail tárgymezeje ez legyen - Colombiana - GS vetítés

E-mail küldési határidő: 2011. szeptember 11. vasárnap 15:00

Visszaigazolás: 2011. szeptember 12. hétfő délután (aki nem kap e-mailt sajnos nem került fel a listára)

Mindenképpen jöjjön el az is aki nem kap válasz e-mailt hétfőn, mert a szabad helyeket azokkal töltjük fel, akik a helyszínen lesznek!!!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)