Hirdetés

Colin McRae Rally 5 szeptemberben!

|

A tegnapi napon beszámoltunk a Codemasters E3-as felhozataláról, valamint, hogy lesz Colin McRae Rally 5, melyet a "fesztiválon" mutatnak majd be. Ez eddig mind szép és jó, de a slusszpoén a következő: a tervezett megjelenése a Colin McRae Rally ötödik részének 2004. szeptember!!! (ahogyan azt BH-éknál olvashatjuk) Őszintén szólva nem csak kételkedek az ötödik rész sikerében, hanem egyenesen kizártnak tartom. Viszonylag rövid periódusú fejlesztés után már a nagyközönség elé is tárják fejlesztményüket. Ha ez így megy tovább, jövőre már a 7-ik rész megjelenéséről beszélünk, mert ugyan a várt rész még kész sincs, a következőn már javában dolgoznak (nem annyit, amennyit kellene). Nagy kérdés lesz az is, hogy mire épül majd a játék. Megtartja a rali vb legfiatalabb világbajnokának nevét, de a vb-től teljes mértékben eltér? Vagy visszakanyarodik a WRC alapokkal felépülő stílushoz? Érdekfeszítő kérdések...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)