Hirdetés

Clutch (Armageddon Riders) trailer

|

Carmageddon sorozatot idéző véres versenyen dolgoznak uráli fejlesztők, hamarosan debütál a Clutch (Armageddon Riders).

Hirdetés

Olvasóink közül korábban biztosan sokan vetemedtek nyugdíjasok, zsebkendőnyi textíliákba öltözött örömlányok és gyalogosok likvidálására, változatos szúró- vágó-daraboló eszközökkel felszerelt gépjárművekkel. Természetesen virtuális világokra gondolunk, olyanra, mint például az egykori elmebetegség határait agyvelővel súroló Carmageddon széria. Ha kedveltétek az SCi trancsírfutamait, úgy biztosan tárt karokkal és szélesre húzódó mosollyal fogadjátok a 2009 első negyedévében megjelenő Clutch (Oroszországban a jóval szebben csengő Armageddon Riders nevet kapta) című játékot, melynek játékelemei között felfedezhetjük a Carmageddon széria jelentős hagyatékát. Járókelőkkel nem fogunk találkozni, helyüket átvették a zombik és különböző mutánsok, ellenben a korábbi Burnout epizódokat felidéző pályákon fogunk repeszteni, igaz kevesebb vértartalom mellett.  

 

clutch_trailer_gstv.jpg
 

Története szerint (atyaég...) Clutch néven anyakönyvezett főhősünk kincskeresésből állja mindennapi kiadásait és csatlakozik a Harvesters néven ismeretes csoporthoz, hogy kollégáival egyetemben közösen kutassanak értékes lomok után a fertőzésveszély miatt lelakatolt Large Hadron Collider romjai között. Amint egyikük valami érdemleges dolgot talál, társai keselyűk módjára azonnal nekiesnek a prédát követelve, egymás között általában halálos versenyekkel döntenek. Eredetileg idén februárban kellet volna megjelennie, azonban az orosz kiadó elcsúsztatta honfitársaik Xbox 360, PC játékát. A nemrégiben megjelent Clutch videóban futás közben is látható a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)