Hirdetés

Star Citizen - ekkor számíthatunk a Squadron 42 bétatesztjére

|

Chris Roberts egy terjedelmes blogbejegyzésben foglalta össze a Star Citizen idei évét, de a visszatekintés mellett a jövőről is elárult egy-két dolgot.

Hirdetés

Idén komoly mérföldköveket tudhatott maga mögött az utóbbi évek egyik legambíciózusabb alkotása, a Star Citizen, a játék fejlesztését vezető Chris Roberts pedig most egy blogbejegyzésben igyekezett összefoglalni az elmúlt és az elkövetkező időszakot egyaránt.

Hirdetés

A Letter from the Chairman címre keresztelt levél idei kiadásában több dologról is szó esik, viszont egyértelműen a legfontosabb a Squadon 42-t, vagyis a játék single player komponensét érinti: publikussá vált a jelenlegi roadmap (vagyis a projekt tervezett mérföldköveit tartalmazó dokumentum), amelyből kiderül, hogy ha minden jól megy, akkor 2020 második negyedévében elkezdődhet a kampány nyílt bétatesztje.

A roadmap jelenlegi állása szerint a legtöbb fejezet még csak a vázlatos forgatókönyvvel rendelkezik, de egy-két fejezet kezdeti változata már nagyjából játszható állapotban van. Értelemszerűen egy ilyen terv nincs kőbe vésve és könnyen előfordulhat, hogy csúszások történnek, de nagy vonalakban azért képet ad arról, hogy milyen ütemben zajlik a fejlesztés, az pedig külön értékelendő, hogy a srácok ennyire transzparensek a projekt állapotával kapcsolatban.

Ti mennyire várjátok a játék ezen részét? Vagy már elengedtétek a várakozást a Star Citizen kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)